Uw administratie

Helpen bij de verplichtingen die u heeft t.o.v. De belastingdienst. Dit betekent in eerste instantie dat uw boekhouding helder en doorzichtig is. Dat het in principe maar voor één uitleg toepasbaar is.
Met behulp van uw administratie die wij hebben opgesteld produceren wij dan weer een jaarrekening of eventueel periodieke verslagen.
Deze administratie is verder de basis voor de juiste btw aangiften, loonaangiften en winstberekening.

Fiscale aangiften

Met als basis de goede administratie verzorgen wij voor u de aangiften die door de belastingdienst gevraagd worden. Dit kunnen zijn B.T.W. Aangiften, loonbelastingaangiften en aangiften voor de inkomstenbelasting.

Financieel advies

Het is ons streven dat u zo voordelig uit bent bij de belastingdienst, maar ook bij ons.
Wat u zelf kunt doen, doe u gewoon lekker zelf, zodat wij u er geen kosten voor in rekening hoeven te brengen. Bij aangiften kijken we wat het gunstigst voor u is. Dit komt vooral naar voren bij het doen van aangiften voor de inkomstenbelasting. Maar bij b.t.w. Aangiften is het ook verstandig om te kijken of er niet gebruikt kan worden van voordelige regelingen ( bv de Kleine ondernemersregeling)
Een kennismakingsgesprek is altijd voor mijn rekening. Als ik duidelijk activiteiten voor u ga ontplooien dan ga ik deze in rekening brengen.

Contactgegevens

K.A&A

J.H.C. Van Kesteren
Berendsland 12
7951 GC STAPHORST
Tel: 0522-462020
Mob: 06-13064546
www.administratie-kaa.nl